Verzilver uw HighWine4You® cadeaukaart

Wat is de HighWine4You® kaart?

De HighWine4you cadeaukaarten zijn er in verschillende uitvoeringen: small, medium en large. Elke cadeaubon is voorzien van een unieke code waarmee online een HighWine4you arrangement kan worden besteld. Een uniek en origineel cadeau.HighWine4you: overal thuisbezorgd
De (gekoelde) HighWine4you arrangementen worden overal aan huis bezorgd binnen Nederland. De arrangementen worden verpakt in stevige dozen met koelelementen en worden bij u afgeleverd door onze bezorgdienst op de door u gewenste dag.


Wat houdt het HighWine4you arrangement in?
Afhankelijk van de door uw gekozen uitvoering ontvangt u diverse gerechten welke u koud kunt eten met daarbij ook gerechten die u even in de magnetron of oven dient op te warmen/c.q. af te bakken. Daarnaast ontvangt u passende flessen wijn en een boekje waarin de uitleg over de wijnen wordt gegeven en te combineren gerechten. Zo heeft u uw eigen proeverij met uw vrienden, familie of collega’s thuis, op kantoor of op uw vakantieadres. U bestelt uw cadeaubon online en betaalt deze veilig met iDEAL.